Вдигната предница на голф3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вдигната предница на голф3
Здравейте колеги,от 10 години си карам голфа и сам си доволен от него,но винаги ме е дразнило едно нещо в него-предницата е по-вдигната някак си.Гледал сам и други голфове с 13ки гуми,понеже и аз сам с такива,но те си имат стойка.Та въпроса ми е какво трябва да направя за да го сваля малко-някаде околко 4-5см.Дали е от амортесиорите или от пружините.Дайте някякви мнения.Благодаря преджарително
Re: Вдигната предница на голф3
Или сваляш предницата или вдигаш задницата и ще се оправи стойката. При мен беше така задницата стоеше поувиснала. Сложих втулки отзад 25 мм и стойката се оправи. Втулките ги сложих заради нов ауспух, който опираше в задния мост при дупки (не му беше достатъчна извивката). Сега повече си харесвам стойката на колата. Това е по евтиният вариант - без пари
Иначе ново окачване отпред според мен, за да се свали и там какво точно трябва да каже друг, но си е по тегаво и като работа и като пари. Сега разстоянието между гумата и калника е почти еднакво отзад и отпред и е по-добре. Джантите са ми 14-ки алуминиеви. Само като препоръка, ако слагаш втулки трябва да са от 15 до 25 мм, повече ще стане грозно според мен. Пасатите им слагат повече но те са и по-тежки отзад.

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Дай някоя снимка. Принципно евентуално са му сложени по-високи амортисьори отпред, за да е вдигната. Ако е със стандартните стойката е хубава.
В профила ми сложих някоя снимка. Надали е от предните амортисьори, по скоро поомекват задните пружини с времето и кляка.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Или е с грешни пружини и/или амортисьори отпред. Аз вдигнах с 30мм и съм доволен 

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
И моя голф е така. Отзад си и е нормален, ама отпред е височък. Незнам на какво се дължи
Ама вече му свикнах
При моя поне всичко си е заводско та интересно от какво е ?

- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Аз пък си смъкнах задницата и предницата ми вирна още повече.
Ще слагам други пружини.
Ще слагам други пружини.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”