Проблем с десен мигач на Golf 3 1.4 Решен.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
stefanvo
Автомобил:
Двигател:

Проблем с десен мигач на Golf 3 1.4 Решен.

Мнениеот stefanvo » Съб 19 май 2012 3:47

Моля за предположения!Влизам в колата не натискам нищо,давам на контакт и включвам десен мигач-мига,натискам педала на спирачките мигача спира да работи въобще- релето не цъка.Иначе всичко е нормално лампите на таблото светят няма късо колата си пали нормално и върви нормално, но тръгна ли да завивам надясно мигача мига докато не натисна спирачки,натисна ли ги-спира,иначе левият мигач си работи без проблем.Лоста за мигачите е сменян с друг-проблема остава.Имам чувството,че стоповете вземат тока от управлението на релето за мигачите.И най-интересното е,че няма пад на напрежение или късо!Аварийните работят нормално.

Последна промяна от stefanvo на Съб 19 май 2012 21:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Re: Проблем с десен мигач на Golf 3 1.4

Мнениеот Iezekil » Съб 19 май 2012 7:45

намирисва ми отзад на самия ти десен стоп да става някакъв комшулък между двете крушки,прегледай или пробвай с друг стоп.Или пробвай с извадена крушка на мигача,за да сме сигурни че проблема е от зад :beer

stefanvo
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с десен мигач на Golf 3 1.4

Мнениеот stefanvo » Съб 19 май 2012 21:25

Днес доста се рових отзад и проблема излезе-минуса от купето към щекера който влиза в левият стоп.Явно там е бил проблема,но много странно се прояви,при липса на минус обикновенно светват някои други светлини-примерно стопа мига заедно с мигача,а при мен мигача спираше и то само десният.Засега всичко работи както трябва,благодаря за мнението,колега!

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Re: Проблем с десен мигач на Golf 3 1.4 Решен.

Мнениеот Iezekil » Съб 19 май 2012 21:30

е то кой да се сети,че десния взима ток от левия... :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”