Голф 4, счупена вратичка на жабката?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
mnogo.pozdravi
Автомобил:
Двигател:

Голф 4, счупена вратичка на жабката?

Мнениеот mnogo.pozdravi » Съб 02 юни 2012 20:23

Здравейте колеги,
Наскоро си купих голф 4, но със счупена жабка - няма дръжка, а само една връвчица, която се дърпа, за да отворя жабката и то не винаги се получава. Въпросът ми е може ли да се смени само вратичката или цялата жабка? Колата има еърбег - дали ще е проблем смяната? Мерси :)
Също да ви попитам, шофьорското странично огледало е с ел. настройка, но не може да се наглася. Като пробвам да го наглася пак се мърда другото странично огледало?!? Дали ще е скъпа поправката му?

Потребителски аватар
estariol_
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4, счупена вратичка на жабката?

Мнениеот estariol_ » Съб 02 юни 2012 22:25

Здравей колега, относно жабката технически е възможно да се смени само вратичката стига да си намериш такава,но дори и да намериш само вратичка ще ти се наложи да свалиш цялата жабка за да смениш вратичката.(от следващия клип гледаш само последната мин. ако искаш да придобиеш визуална представа как се захваща вратичката за жабката)не мисля че ще има проблем с еърбега.

Относно това че когато нагласяш лявото странично огледало и дясното мърда не се притеснявай на всички по нови vw е така за улеснение било !? (много тъпо измислено според мен ).Защо не работи лявото може да ти каже само някой ел. техник тук можем само да гадаем.За цената не знам зависи какъв е проблема.
Основните причини са няколко:
-прецакан джойстик
-моторчето на огледалото
-студена спойка

П.С.Честито за колата, със здраве и безпроблемно да си я караш.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”