Колеги помогай те
Джета 1,6 мотор 1989
Това което направих днес е следното
Свалих таблото за една крушка на габарита да сменя от таблото глупост голяма стана
Жилото ми излезе от бялата щипка която се захваща на километража
Самата щипка нали задържа бронята на жилото и излезе и бронята се оказа къса и за да захвана бронята трябваше да изкарам пот кутията жилото да го дръпна напред и го оправих и сложих таблото отново на място
завъртях на рака жилото и стрелката мърда остна само да го сложа на кутията но уви
това е проблема няма слагане на място в кутията
по точно влиза но не върти километража
В края на жилото има само четригрма който би требвало да влиза в нещо но да е остано нещо в кутията нямам престава
може ли снимки нещо което да видя,ужас
Ако е имало нещо вътре което да е паднало в кутията но си включва всичко както требва
Ако някох мойе да помогне,благодаря предварително

колеги помощ
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Re: колеги помощ
Откачило се е пластмасовото зъбно колело. Опитай да го закачиш и изкараш с парче тел с кука на края.
Re: колеги помощ
колега сагласен съм,притеснява ме ако е паднало зъбното колело надолу по кутиято казано на дъното има ли варянт да излъжа дявола и да го изкарам
ако източа маслото,или може да го е премазало в зъбните колела защото е подкарах,което не трябваше.
Не знам
Ако е паднало долу на дъното на кутията,или може ли да строш скорости ако е пласмасово колело и се заклещи из зъбните колела
ако източа маслото,или може да го е премазало в зъбните колела защото е подкарах,което не трябваше.
Не знам
Ако е паднало долу на дъното на кутията,или може ли да строш скорости ако е пласмасово колело и се заклещи из зъбните колела
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”