От колега в форума намерих кутия от Пасат ГТ 2000 2е но с превключване със жила.
Моят голф е с лостово..Та въпроса ми има ли начин да се поправи Голфа и да започне да превключва с жила ?!
Благодарим

simtol написа:Благодаря на всички колеги за отговорите май най добре ще е даси търся Голфова кутия !!! а ми се искаше да спра с това лутане и званене
bobi_diesel написа:Намери си една 2У от МК2 16V и ще останеш много доволен.

!!!! НО сега "монтьорчето" твърди ,че при монтажа няма 3-4 скорост Боксува съединителя бил заминал
струва 300 лв. Като съм ,я карал около 10 км.със счупена кутия зада стигна до сервиза верно ,я карах на полусъединител точно на 3-4-та скорост но то беше супер за кратко несъм и давал зор като пристигнах в сервиза немиришеше на съединител грам!!! а съм го палел преди това знам как мирише съединител!!!!.Според мен неможе да замине съединител на 10000 км като си купих голфа го смених с чисто нов!!!Другото което твърди е ,че може от толедото жилото дае по дълго от това на голфа.И от него да прави да боксува..Понеже си признавам не съм много вещ с автотомобилите дали ме прави на луд монтьорчето ако е така дамия сглобява ида ходя другаде !?Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 152 госта