Проблем с парното

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
nikola
Автомобил:
Двигател:

Проблем с парното

Мнениеот nikola » Чет 14 дек 2006 20:40

Здравейте!
Бих искал да попитам как мога да си отсраня проблема който се получи с парното на автомабила ми.Имам Голф 2 на който смених радиатора на парното и сега неможе да си направи необходимата температура.Много ще Ви бъда благодарен ако някой ми помогне и ми каже как мога да отстраня този проблем.Предварително ви благодаря!

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 14 дек 2006 20:51

смени си ТЕРМОСТАТА

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Чет 14 дек 2006 20:55

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Пет 15 дек 2006 8:50

И аз имах подобен проблем. Оказаха се 2 неща:
1.) Термостат
2.) на входната тръбичка на топлообменника в двигателният отсек имаш един метален клапан с 2 големи маркуча и един малък, който отива в съседство стоящият пластмасов клапан. Та въпросния метален вътре има термостат, който при мен се оказа прецакан, но не успях да намеря такъв клапан. Та хванах една готина остра бургия и го разпробих и от тогава нямам грам проблем с парното и вътре правя сауна:)

nikola
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikola » Пет 15 дек 2006 21:01

да калата си загрявя до 90 градуса / даржи си нормална температура/ , а също така и термостата е сменен.

Потребителски аватар
WILD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WILD » Пет 15 дек 2006 22:20

Scarchu написа:И аз имах подобен проблем. Оказаха се 2 неща:
1.) Термостат
2.) на входната тръбичка на топлообменника в двигателният отсек имаш един метален клапан с 2 големи маркуча и един малък, който отива в съседство стоящият пластмасов клапан. Та въпросния метален вътре има термостат, който при мен се оказа прецакан, но не успях да намеря такъв клапан. Та хванах една готина остра бургия и го разпробих и от тогава нямам грам проблем с парното и вътре правя сауна:)

i az sam taka ama neshto mai ne go razprobi hubavo toj deto go pravi i v na4aloto jko toplo sega sigurno se varnala malko pruginata i toplo ama ne kato predi .......ina4e si prav za toja termostat - az go tarsih po magazinite - parvo mnogo malko hora na simeon znaeha kakvo e tova , Vtoro ot BOSH mi poiskaha 210lv za nov takav s pora4ka do 20 dni ....... :twisted:ето снимка jetta II Изображение

Последна промяна от WILD на Пет 15 дек 2006 22:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
WILD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WILD » Пет 15 дек 2006 22:22

и за това всички го по-българяват или с два маркуча от двигателя или дупчиш ....и при пасатите е така :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”