GTI или икономия ?
GTI или икономия ?
Кое бихте избрали вие ? Много икономична , малко по нова и БАВНА кола или малко по стара и ДЗВЕР ? Като са горе-долу на една и съща цена ?
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така като погледнах на пръв поглед ми се стори много странен въпрос - все пак дзвера си е дзвер, обаче като тръгнах да щракам на отговора бая се замислих - все пак и разликата от 2-ка до 3-ка е голяма. Лично аз бих изтраял още 1000-2000 лв време
за 3-ка GTI.
Като ти гледам подписа с това 1,8 i (не че са големи бегачки) но мисля че и на теб ще ти е трудно да се прехвърлиш на куцото магаренце 1,4

Като ти гледам подписа с това 1,8 i (не че са големи бегачки) но мисля че и на теб ще ти е трудно да се прехвърлиш на куцото магаренце 1,4

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
зависи за кво ти е
иначе мк3
иначе мк3
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
GTI-то си е GTI.
Аз съм с такова МК3. Не е много иконимична ама и не смуче много от резервоара щото я карам смесено. Но, определено не бих се качил на някой "куц кон" 1.4
Ама пък да вземеш GTI и да караш само по натоварените кръстовища на Софето - не става.
Май тука нещата не опират до какво те кефи или колко пари си събрал, а за какво ти трябва. Щото с GTI-то усещаш всяка неравност на пътя, да не говорим за липсата на полусъединител, които си е много полезен при задръствания.
Но следващата ми кола пак ще е GTI
Аз съм с такова МК3. Не е много иконимична ама и не смуче много от резервоара щото я карам смесено. Но, определено не бих се качил на някой "куц кон" 1.4
Ама пък да вземеш GTI и да караш само по натоварените кръстовища на Софето - не става.
Май тука нещата не опират до какво те кефи или колко пари си събрал, а за какво ти трябва. Щото с GTI-то усещаш всяка неравност на пътя, да не говорим за липсата на полусъединител, които си е много полезен при задръствания.
Но следващата ми кола пак ще е GTI

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чувал съм от един познат че Г3 1.4 и Г3 1.6и давали много малка разлика в разхода. Аз лично търся /по-точно ще търся/ Г3 1.9Д, ТД - 90 или 110 к.с.. Какво по-яко от това хем ще върви прилично хем е супер икономично, ако не се лъжа дават разход около 7/100 или по-малко. Един познат има 2 ГТИ и в началото като си я докара ми харчеше 17/100 газ. и около 15/100 бензин. Това си е направо нечовешко. Ако заплатите ни бяха европейски става.
Между другото от къде идва това "МК"
Между другото от къде идва това "МК"
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”