Голф 3 омаслени задни амортисьори
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Голф 3 омаслени задни амортисьори
///
Последна промяна от Daniel Kuntov на Пет 12 юни 2015 23:55, променено общо 1 път.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 омаслени задни амортисьори
Не им давам повече от 9 месеца. Щом са тръгнали, ще изпуснат. Но всичко зависи от това как се кара, къде се кара, и т.н. 100% са те наиграли, като са замаскирали положението. Дефакто и преди са били изпуснали с масло, но са били зачистени стабилно и не си могъл да ги познаеш (не, че някой може да ги познае). Моя съвет е, да си купиш читави, ако мислиш да караш колата още дълго! 

- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
...
Последна промяна от Daniel Kuntov на Пет 12 юни 2015 23:54, променено общо 1 път.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Карай до където изкарат.Предполагам лятото ще устискат,а може и повече.Аз съм карал с един омаслен заден и го бях засменял от половин година,докато един ден карайки по магистралата усетих,че нещо задницата играе по пътя и разбрах какво е станало.
Но свършат ли,сменяй,че си е опасно карането така.А и с изпуснал амортисьор съм слушал от гумаджии,че се набивала самата гума и почва да тресе след това.

Но свършат ли,сменяй,че си е опасно карането така.А и с изпуснал амортисьор съм слушал от гумаджии,че се набивала самата гума и почва да тресе след това.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”