голф 3 1.6и 101 коня, гори ми бушона на бензиновата помпа
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф 3 1.6и 101 коня, гори ми бушона на бензиновата помпа
Имам странен проблем гори ми бушона на бензиновата помпа,сменям го и след 2 мин пак гори.Помогнете ако можете.Колата е голф 3 1.6и 101 коня
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: голф 3 1.6и 101 коня, гори ми бушона на бензиновата помпа
изключи помпата и пробвай да го смениш,ако пак гори не е от нея.
Огледай кабела и куплунга на помпата за всеки случай,да не окъсява някъде.
Мериш с мултицет каква и е консумацията преди да изгори бушона.Най добре е да мериш ампеража,но и волтажа става.Ако черпи голям ток,значи е пътник.Единствено можеш да я извадиш и почистиш.Има вариант и бензиновия филтър да е за смяна и да я товари,но не съм убеден.Ако е вдигнала ампеража най-вероятно е пътник.
А,при някои коли на същия бушон е и ламбда сондата вързана.Огледай първо нейните кабели,да не окъсяват те!Успех!
Огледай кабела и куплунга на помпата за всеки случай,да не окъсява някъде.
Мериш с мултицет каква и е консумацията преди да изгори бушона.Най добре е да мериш ампеража,но и волтажа става.Ако черпи голям ток,значи е пътник.Единствено можеш да я извадиш и почистиш.Има вариант и бензиновия филтър да е за смяна и да я товари,но не съм убеден.Ако е вдигнала ампеража най-вероятно е пътник.
А,при някои коли на същия бушон е и ламбда сондата вързана.Огледай първо нейните кабели,да не окъсяват те!Успех!
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: голф 3 1.6и 101 коня, гори ми бушона на бензиновата помпа
Колега,огледай кабелите на ламда сондата да не са окъсъли нейде по трасето.Подгрева и е вързан заедно с помпата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”