диоди за табло от Голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
диоди за табло от Голф 4
моля някой да ми продаде диоди от някой счупено табло на голф 4 че мойте незнайно как почнаха да светят на половина - майсторите викат живота им и е свършил.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
jeki, Не може изведнъж всички диоди изведнъж да започнат да светят на половина. Според мен това ще е някакъв проблем в копченцето за регулиране на подсветката или буксата на таблото.
А иначе имам диодчета в подобен корпус (поне според снимка тук, във форума), но са червени и са само 10-15 бр. Едва ли ще ти стигнат.
А иначе имам диодчета в подобен корпус (поне според снимка тук, във форума), но са червени и са само 10-15 бр. Едва ли ще ти стигнат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
бате само 3-4 правят проблем - аз утре ще пробвам от на един приател аз неговото копче за регулиране да видя какво ще стане
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Vasseto написа:Ако са диодите за осветлението,...
Да, Vasse, той човекът беше питал вече в една друга тема и му беше постната ето тази снимка.

Моите, дето ги имам много приличат на тези, но естественно, не мога да обещая, че са същите, без да съм видял на живо...
С размер 2х2 мм са, само дето изводите са им в средите на двете страни, а доколкото виждам, на тези изводите са в ъгълчетата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”