Не знаех че е там проблема и разглобих дистанционото на алармата
Къде и при кой или каква е процедурата сега за да се оправи ?
Не съм счупил нищо просто го отворих гледах батериите разменях им местата и след това ....
Някой имал ли е подобен проблем ?Как се оправя дистанционото става дума за заводска аларма на голф4.
Другото питане карам на халогени спирам но не съм изгасил двигателя и не съм спрял и халогените.
Изключвам двигателя без да изключа халогените те изгасват сами . Като отворя вратата обаче нямам предупреждение че ключето не е изключено .
Това нормално ли е ? Така ми се прецака и акумулатора .Нямам габарити изгорели са ми и не съм си взел ако това има някаква връзка де .
След като отключа колата от алармата до 20-60 секунди трябва да дам контакт или поне да го вкарам без да давам контакт .А често вкаран пак се заключва как може да се оправи това ? И такива настройки на VAGcom или ? Е това са нещата за момента който ме притесняват

. По 60лв. на врата беше преди време, за да се оправи микроключе, бая разправия е да стигне до този датчик и взима доста време да знаеш. Даже в случая на колата на баща ми, трябваше да се пуска нов кабел за един от датчиците.