Окачване от голф 3 на голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Zyeka
Автомобил: Vw Golf Mk7 GTI
Двигател: 2 0 GTI

Окачване от голф 3 на голф 2

Мнениеот Zyeka » Пон 11 юни 2012 0:44

Здравейте ! Днес един собственик (РОМ) на автомобилна морга ми предложи някакво окачване което вика че е регулируемо ! Отидох до моргата , окачването е на голф 3 ка ГТИ и наистина има някакви резби и май наистина е регулируемо но не знам на твърдост или на височина ? И нали тези амортисьори ще станат на голф 2 ка ?? Някой ако може да ми разясни как да позная на височина или на твърдост се регулира и как да разбера дали амортисьорите са здрави понеже голфа е катастрофирал доста лошо но като гледам амортисьорите не са засегнати ... Отзад пружините бяха много по малки от предните само това успях да видя ... Разбрал съм се с него да ми го свали и във сряда ще ходя да го гледам ... Питах го дали има такива щипки с които се регулира височината и той каза че няма ... Цената която търси на окачването е 120 лв... дайте малко акъл дали си заслужава и дори и да стане тия щипки за регулиране от къде могат да се намерят :Mr Green Fun

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Re: Окачване от голф 3 на голф 2

Мнениеот xploda » Пон 11 юни 2012 14:37

Изображение

Изображение

Изображение

Eй такъв "върток" требе да има за да е регулируем по твърдост. За 120лв. 99.99% ще е само по височина.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”