Смяна на Двигател
-
kamenchy
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на Двигател
Здравейте нов съм в форума от 7-8 месеца имам Сеат Ибиза 2000 1.4МПИ нещо ми блокира скоростната кутия .. а и вече ми малее този двигател посъветвайте ми от какъв автомобил мога да присадя двигател без да е необходимо много преправяне за да пасне и горе долу колко пари ще струва .Благодаря
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Re: Смяна на Двигател
То като гледам по добре си вземи друга кола... 

-
kamenchy
- Автомобил:
- Двигател:
не ми се сменя колата защото съм набил една торба с пари . цялото окачване е сменено преди 7000 км купил съм по големи дискове за отпред а сегашнище мислех да монтирам отзад . купил съм боя и колата е почти готова за пребоядисване , Нови предна и задна броня , прагове , седалки . По скоро ще намеря нов двигател , ако някой може да помогне Благодаря . Сегашния ми ремонт излиза на 600 лв . предполагам че за около толкова пари и малко повече мога да се сдобия с нов двигател . И така След 2 дена ровене из нета и консултации с автомонтьори реших да сменя сегашния двигател на Сеата който е 1.4мпи AKK с нов . Установих че напълно съвпадат ANW и AUD така че ако някой има подобни нека драсне един ред (търся конкретно двигател, компютър и скоростна кутия) единствено не искам отново 1.4 и по мощен би ми вършил работа . Благодаря
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
слагай 1.8т
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Приготви поне още 2 торби с пари...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
kamenchy написа:не ми се сменя колата защото съм набил една торба с пари . цялото окачване е сменено преди 7000 км купил съм по големи дискове за отпред а сегашнище мислех да монтирам отзад . купил съм боя и колата е почти готова за пребоядисване , Нови предна и задна броня , прагове , седалки . По скоро ще намеря нов двигател , ако някой може да помогне Благодаря . Сегашния ми ремонт излиза на 600 лв . предполагам че за около толкова пари и малко повече мога да се сдобия с нов двигател . И така След 2 дена ровене из нета и консултации с автомонтьори реших да сменя сегашния двигател на Сеата който е 1.4мпи AKK с нов . Установих че напълно съвпадат ANW и AUD така че ако някой има подобни нека драсне един ред (търся конкретно двигател, компютър и скоростна кутия) единствено не искам отново 1.4 и по мощен би ми вършил работа . Благодаря
Ти хубаво правиш сметка за 600 лева да се сдобиеш с мотор, ама каква е гаранцията, че няма да е като твоя - за ремонт? Ремонтирай си твоя и не се вкарвай във филми

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
то на двигателя му нищо му няма, само дето малее,60 коня е
скоростите имат проблем,което пак не е сигурно докато не се свалят,преди време на голф2 1.3 нещо ми се беше прецакал съединителя така че не можеше да се включи нито една скорост освен втора, така че може и в съединителя да е проблема
скоростите имат проблем,което пак не е сигурно докато не се свалят,преди време на голф2 1.3 нещо ми се беше прецакал съединителя така че не можеше да се включи нито една скорост освен втора, така че може и в съединителя да е проблема
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
kamenchy написа:Здравейте нов съм в форума от 7-8 месеца имам Сеат Ибиза 2000 1.4МПИ нещо ми блокира скоростната кутия .. а и вече ми малее този двигател посъветвайте ми от какъв автомобил мога да присадя двигател без да е необходимо много преправяне за да пасне и горе долу колко пари ще струва .Благодаря
Във Ибиза 2001 година съм виждал мотор от Голф 1,8 моно.След като го прегряха и запъна му сложина пак от тройка,но 1,6-такъв намериха за 150лв и техния стария мотор.Имам и един познат който ще сваля(ако не е свален де вече,незнам) 1,4 16в защото му е за основен ремонт+комплект съединител за смяна и той ще слага тройков мотор.Купи си Голф 3 за 1200лв продаде това онова за сега е изкарал по негови думи около 700лв слага мотора във Вариото и останалото заминава за скрап и мотора му идва за без пари.Незнам самоче колко пари ще ти вземат майсторите за тази интервенция.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”