Здравейте колеги .Искам да попитам по един въпрос относно централно на голф 4 .Значи наскоро четох че се купували такива неща които се слагали много лесно и били с дистанционо .Нещо като машинка .Понеже моето е с ключ и буквално ме "бъзика" от време на време.Искам да знам хубави ли са тези неща и ако някой е слагал нека помогне с мнение и с въпроса по слагането .
Благодаря предварително.
Голф4 - Въпрос за машинка за централно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф4 - Въпрос за машинка за централно
Не нещо като машинка ,а е модул за централно заключване.закача се към централното на колата и се заключва с дистанционното вместо с ключа.Моя съвет е да не китайско ,че имам познати с китайчета и им създават доста проблеми.
-
- Автомобил: Golf 4 1.6 101k.
- Двигател:
А може ли някой да ми каже къде са самите кабели за централното.Напреди ходих при един "майстор" рови,прави,струва преглежда ми жичките с едно прободче намери само 1 за заключване ли беше за отключване ли и като неможа да намери 2рата неможа да ми върже и алармата .Някой ако може да помогне някъде другаде ли трябва да търся другата жица или е някъде в купа ? 2000г. голф 4 1.6 SR
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Моят съвет е да смениш майстора (алармаджията)
Щом с 1 голф 4-ка неможе да се оптрави... смятай!
Ако по вашият край нямате много алармаджии... при първото излизане към някое по голямо градче,те съветвам да по търсиш някой по голям спецялист!
Щом с 1 голф 4-ка неможе да се оптрави... смятай!
Ако по вашият край нямате много алармаджии... при първото излизане към някое по голямо градче,те съветвам да по търсиш някой по голям спецялист!

-
- Автомобил: Golf 4 1.6 101k.
- Двигател:
Това е сигорно .Има още 1 тук но нямам голяма вяра щото хората от село вдигат ръце от него ха..
Благодаря все пак
Също ми казаха за сервиз който се занимава с такива неща във с. Войводиново преди Пловдив . Някой да е чувал нещо за там ??
Благодаря все пак

Също ми казаха за сервиз който се занимава с такива неща във с. Войводиново преди Пловдив . Някой да е чувал нещо за там ??
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”