Оборотите при 1 во палене на колата ми скочиха към 1600 след това се нормализираха така няколко пъти като запалих след това нямах проблеми Преди малко я припалих няма ядове 1000 и пада до кум 900 някакви предположения ? Голф 4 гти 1.8 Т е количката
snupeca написа:Бяха, и сега не са? Ако е единично явление - свиркай си, иначе да се мяташ на дросели, температурни датчици итн - още е рано според мен.
Е да де ама да си попитам че беше много странно ) благодаря
Принципно никога не е късно да "удариш един парцал" на дросел .Само не откачай буксата ,че ще се вкараш във филм с адаптациите! На мен също са ми се случвали подобни неща заради топло/студено ,но при мен скачат на 1100-1200 оборота.
Съвет от мен. Прегледай всички маркучи за скъсвания, аз в момента мъча нещо подобно , проблема го знам какъв е почти, поръчал съм един маркуч, дето струва бахти парите, ама явно в Юнитрейд е така . Като имам някакво развитие по въпроса мога да ти дам и съвет на ЛС, да знаеш за напред, за тези маркучи. @Rabbit_TDI Ще вметнеш ли откъде да купим, спрея за чистене на дебитомери и колко струва ?
Ми аз от някакъв магазин за авточасти го взех.Цените варират 8-12 лева.На мен той ми се вижда скъпо решение - аз моя дросел го чистя само с парцал ,а първия път и малко кореселин ползвах че много гняс имаше.