Airbag? Решен!!!
Airbag? Решен!!!
От скоро съм собственик на Голф 3 и закъсах с тези датчици! Вчера загасих лампата на АБС-а а днес ми светна лампата на airbag-a. Въпроса ми е : Каде се намира датчика или датчиците на airbag-a ? Възможно ли е и някое кабелче да ми прави мизерия? Питам ви ако можете да ми помогнете и ако мога да се размина без компютърна диагностика. Под седалките видях че има никави кабели но не съм сигурен дали са за airbag -a ? Колата е голф 3 97г. 1.8м.и. 4 airbag.
Последна промяна от master на Чет 02 ное 2006 13:34, променено общо 1 път.
От самосебеси си светна без да е барано нещо! Чуда се при нагласяне на предните седалки дали може да се прецака нещо? От долу на 2 те предни седалки влиза кабелче с букса което е много близо до механиката на седалката незнам дали обаче там е датчика? Да ми препоръчате някой сервиз в който правят диагностика но на по народни цени че не ми се дават 30-40 лева пак в Юнитрейд !
Като зема заплатка другата седмица ще ходя на диагностика на airbag
Че от тия диагностики пари за гориво не ми останаха вече! След като реша проблема ще го споделя във форума. Малко се ядосвам с тези екстри предната ми кола нямаше нито еърбег нито АБС нито серво! На тази вече имам теч от хидравличната рейката 2 датчика на АБС и светеща лампа на еърбега!!! Да имаш екстри плащаш скъпо но все пак си е удоволствие и сигурност няма начин това е най-важното:)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”