Колеги,
Още съм с мръсотията под ноктите след почистването на клапана/моторчето, но искам да питам нещо.
Изкарах го, почистих го с кореселин, докато излезе чист и видях, в една тема, че един колега каза, че пуска една две капки масло. Както и да е де сложих го, запали си нормално, но по различен начин от преди

Значи като завъртя пали, дига до към 1600 оборота, пада на 1300 някъде, после вдига на 1400, падат леко на 1350 и пак се вдигат на 1400, после постепенно около минута си падат на 800 си се поддържат на 850. Мисля, че това е нормално, защото съм гледал клипче в ютуб и един мерцедес СЛ запали по подобен начин, но все пак преди като запаля вдигаше малко до към 1300 и си падаха, разликата е, че сега се форсира леко при запалването два пъти и после падат, искам да попитам дали и при вас е така

за стойностите на оборотите говоря с тези числа, защото си пуснах електронния оборотомер, за да съм сигурен
Иначе си си пали на всяко завъртане на ключа не както преди почистването: я запали я не, пък на топъл двигател почти е сигурно, че няма да запали сама, без да подам малко/повечко газ.
ПП. Забелязах, че като съм в менюто на борд. компа стрелката за горивото ми играе както си поиска, но това е друга тема и все пак някой ако му се е случвало или знае защо е така, да каже на какво се дължи.