Golf2 с инсталация от г60..

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
indjov_GTI
Автомобил: E30
Двигател: M20B20 1990g

Golf2 с инсталация от г60..

Мнениеот indjov_GTI » Сря 11 юли 2012 20:31

здравейте колеги,преди около 3-4 дена колата ми не искаше да зарежда...взех нови четки монтирах си ги аз запалих,но нямах мултицет да замеря дали зарежда хубаво...съседа беше дошъл да ми прави компания и докато се усетя дръпна + клемата с твърдението(баща му така проверявал едно време ладата),докато му кажа,това да не е лада сложи клемата пак(4-5сек време) и колата загасна.Отидох да се опитам да я запаля и с въртенето на ключа забелязах,че помпата не мрънка..... :shock .Въртя да паля,но не и не.Прегледах бушоните НЕ...после викам чакай да проверя искрата,махнах кабела от бобината въртя и искра няма .... :shock направо шах ....взех си друга бобина(като си мислех,че моята е фира) сега я сложих и пак нито помпата,нито искрата ....та много ще съм блогодарен,ако споделите какво може да е ....инсталацията е от корадо г60

благодаря предварително :beer

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: Golf2 с инсталация от г60..

Мнениеот znainainai » Сря 11 юли 2012 20:57

Aми честито кажи на комшията че си е купил комп за G60 до колкото разбрах такъв е мотора. При G60 комутатора е вграден в компа и той пуска и помпата. Като се махне някоя от клемите генератора прави пик от около 40V. Та проверявай всичко по домова книга и кое не работи на камара и после при комшията да със касовата бележка от моргата да ти осребри сумата. Да видиш дали друг път ще пипа дет не му е работата.

Потребителски аватар
indjov_GTI
Автомобил: E30
Двигател: M20B20 1990g

Re: Golf2 с инсталация от г60..

Мнениеот indjov_GTI » Сря 11 юли 2012 23:16

ммм и аз подозирах,че Еку-то е изгоряло,но исках да видя и вие,какво ще кажете ....както и да е,здраве да има...

благодаря много за разяснението колега :bowdown :beer

П.С забравих да питам от всички г60 ли ще стане Еку-то...пасат,корадо,голф...смисъл всички ли са с еднакви Еку-та :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”