Здравейте колеги.От известно време предния ляв прозорец ми прави странни номера.Както всички знаем копчето има 2 положения.Едното вдига по малко колкото си искаме а второто с по силното натискане вдига или сваля прозореца нацяло.Проблема е,че от известно време като сваля прозореца и натисна силно копчето да се вдигне нацяло сам джама стига до средата и пак слиза сам надолу докъдето е бил.Трябва с 4-5 спирания да го вдигна догоре докато се затвори,наведнъж не иска.Имам чуството,че се е програмиралк някак си сам и сега така си прави шмекерии всеки път когато реша да го вдигна.
Дайте съвет как да го оправя,че ме дразни много.Иначе другите прозорци се вдигат и свалят нормално.Колата е Голф 3-97 год - AFT.
Преден ляв прозорец Голф 3
- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Преден ляв прозорец Голф 3
Това е нормален проблем. Някъде по системата, най-вероятно релсите, са се изкривили с времето и задържа. Връща се, защото това му е защитната програма - идеята е да не прищипе нечия ръка. Оправя се, но трябва да отидеш на майстор. 50 кинта не ти мърдат. Бтв, ако имаш конфорт модул, с него се вдига бед проблеми.
Поздрави!
Поздрави!
- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
Да имам комфорт модул и с него наистина се вдига от дистанционното на алармата без проблем,само че съм чувал,че не е добре на изгасена кола да се вдигат джамовете,че се прее...вали незнам кой ми го беше казал това и незнам дали е вярно въобще и затова гледам преди да изгася колата винаги да си вдигам прозореца и те така.Ами ще видим как ще се оправям с тоя прозорец,но ме хваща яд много понякога като започна да го разцъквам по 5-6 пъти.Едни френд ми беше казавал за програмиртане или няма нищо такова според вас?

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха, идеята на комфорт модула е за гъзария - като заключваш и отключваш вратата с ключа да вдигаш или свялаш стъклата. Съответно като е слагана алармата е направено да се вдигат с копчето. Тоя модул е направен специално за работа при неработеща кола
За програмирането.... може и нещо такова да има, но най-честият пробрем е който ти описах. И аз съм с комфорт, вдигащ се от дистанционното, и аз съм го имал същия проблем. По-категорично инфо можеш да получиш единствено в сервиза.
За програмирането.... може и нещо такова да има, но най-честият пробрем е който ти описах. И аз съм с комфорт, вдигащ се от дистанционното, и аз съм го имал същия проблем. По-категорично инфо можеш да получиш единствено в сервиза.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”