Здравейте,
от около седмица моят брат е горд собственик на Голф 3 1,6 ABU 93г. с газова уредба. Намерихме много добре поддържан такъв и на много добра цена. Но за съжаление няма климатик. От Пловдив сме и тук жегите са невероятни! Много ми се иска да му направя подарък, като му сложа климатик на колата. Но за съжаление съм от този тип хора, които не са се научили във времето да разбират достатъчно от коли, че да са "полу - майстори". За това и се обръщам към хора като вас с повече опит и знания от мен. Дали е възможно да се сложи климатик на тази кола и най- важното, дали си заслужава. Визирам цената на климатика, труда който трябва да се вложи и има ли някой, в Пловдив или региона, който може да го направи. С парите мога да направя някакъв компромис (т.е. да дам малко повече ако се налага), но имам голяма желание да го зарадвам и никакви познания по въпроса. Много ще съм благодарен на всяко едно мнение и съвет, защото останах с впечатлението, че тук има доста хора, които могат да ми дадат искрен и правилен съвет.
Друго, което ме притеснява, е че при отпускане на спирачките се чува едно метално стържене. Опитах да намеря тема във форума за да разбера причината и дали е нормално да е така, но не успях. Ако може и за това да споменете 2-3 думи също ще съм благодарен.
Добавяне на климатик на Голф 3
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Re: Добавяне на климатик на Голф 3
Да е честита придобивката на брат ти! Много безаварийни км!
Климатик да сложи на голфчето, струва 1000лв. Говоря средна цена. Моля да не бъда нападан от колегите от форума. Може ама само от такива, които са го правили!
Операцията е равностойна на покупка на 2-ра кола донор и всичко да се пренесе от нея на вашата.
Спрямо въпроса за скърцането, не се притеснявай! Има го при всички vw,seat... от тези години. Може да се оправи ама временно! Свиркай си и да не ти пука!
Климатик да сложи на голфчето, струва 1000лв. Говоря средна цена. Моля да не бъда нападан от колегите от форума. Може ама само от такива, които са го правили!
Операцията е равностойна на покупка на 2-ра кола донор и всичко да се пренесе от нея на вашата.
Спрямо въпроса за скърцането, не се притеснявай! Има го при всички vw,seat... от тези години. Може да се оправи ама временно! Свиркай си и да не ти пука!
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Според мен да се сложи клима ще струва по малко
- boro7777777
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Погледни тази обява.Не знам колко е актуална, но може да се обадиш.
АКО ИСКАТЕ ПРОБВАЙТЕ И ПРИ НАС: АВТОКЛИМАТИЦИ - СЕРВИЗ "ИРИС" Специализиран само за автоклиматици. - Стенд - дигитален за диагностика и зареждане на WHITE INDUSTRIES - USA - последно поколение - Ремонт и изработване на маркучи - Ремонт компресори - Монтаж на климатици - Внос на нови климатици - UV диагностика - Трансформиране климатична система от фреон R-12 на R-134. АДРЕС: г.София,кв.Княжево бул.Цар Борис ІІІ, №: 272 (между предпоследната и последна спирка на трамвай №: 5) ТЕЛ: 02-9631224,9630859 МОБИЛНИ: 0888 551270, 0888 400993
Вашия човек е в С-я,не вярвам 50лв за пътни да Ви спрат,но това за мен е единствения майстор за климатици,при който спокойно си оставям колата да се прави
viewtopic.php?f=13&t=44549
viewtopic.php?f=13&t=44549
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Само за стърженето-източникът е рамо в задната барабанна спирачна система,трие в защитната тава.На някои съм виждал подлепено нещо като кевларено парченце плат,може и е някакъв вид "тиксо",но да е наистина здраво лепнато.Иначе при ревизиране мацвам символично "моликотна "грес(много гъста и не стича ),върши работа до една година.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”