VW Bora - Падна ми десния прозорец.
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW Bora - Падна ми десния прозорец.
Здравейте колеги. Колата ми е VW Bora 2000 година SDI. Както си карах колата се чу леко прещракване и прозореца падна. Върнах се в нас махнах кората на вратата, прозореца беше здрав поне. Но не можах да го направя. Има една бяла щипка, която е долу , но е счупена и едно жило което не знам къде трябва да отиде. Да ми кажете нещо как трябва да го направя или сервиз на VW в Бургас или поне от къде мога да взема нова щипка.. Мерси предварително 

- tot_1425
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: ABD 1994
Re: VW Bora - Падна ми десния прозорец.
Здравей Stambety.Прочети тази тема,мисля че ще ти помогне:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=151346
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
ТОВА е за теб.
Тук са показани металните държачи на стъклото, които са около 30лв., а пласмасовите са 7лв.
Тук са показани металните държачи на стъклото, които са около 30лв., а пласмасовите са 7лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега Petyoffi, откъде мога да си намеря тези щипки пластмасовите ,че имам същия проблем? Благодаря..
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
mitaka_p_m_g написа:Колега Petyoffi, откъде мога да си намеря тези щипки пластмасовите ,че имам същия проблем? Благодаря..
В ТАЗИ тема има много информация, но напоследък ги срещам в доста магазини за авточасти и аксесоари.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”