вакуум помпа за централно заключване
- Караиванов
- Автомобил:
- Двигател:
вакуум помпа за централно заключване
Търся ел. схема за свързване на тази помпа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: вакуум помпа за централно заключване
Мда,това е варианта "с многото жици",моята е такава,имам някъде схема на централното,но имам проблем във формата на файла и не мога да го преправя(за сега).
По принцип е излишно да се стремиш към оригинала,достатъчно е да отделиш изводите на моторчето от платката и да му подаваш команди директно от алармичка или дист.модул,мисля времетраене от 4 сек. е достатъчен и не би я прегорило,достатъчен е и за функциониране.
Друг е въпроса,ако си с оригинална вакуумна заключваща система и трябва само да я припаснеш към компресорчето...ще опитам да кача това,което имам.
Я кажи,все пак ,от какъв модел е свалено..май има някаква разлика,освен надписа...Защото,например,А3 имат "втори" канал за багажника...демек още една "цицка" на корпуса на централното.
По принцип е излишно да се стремиш към оригинала,достатъчно е да отделиш изводите на моторчето от платката и да му подаваш команди директно от алармичка или дист.модул,мисля времетраене от 4 сек. е достатъчен и не би я прегорило,достатъчен е и за функциониране.
Друг е въпроса,ако си с оригинална вакуумна заключваща система и трябва само да я припаснеш към компресорчето...ще опитам да кача това,което имам.
Я кажи,все пак ,от какъв модел е свалено..май има някаква разлика,освен надписа...Защото,например,А3 имат "втори" канал за багажника...демек още една "цицка" на корпуса на централното.
- Караиванов
- Автомобил:
- Двигател:
Свалена е от ауди б4, моята вакумна система е работеща, просто искам да натъманя тази помпа към моята система. 

- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
На каква кола искаш да я слагаш?
- Караиванов
- Автомобил:
- Двигател:
anrus написа:На каква кола искаш да я слагаш?
На голф 2 може и на ауди.

- Караиванов
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”