Здравейте,
надявах се първия ми пост в този форум да бъде с цел да се похваля но уви, имам нужда от малко компетентна помощ преди да се засиля по майстори.
На кратко,от 1 седмица си го имам голфа 4, много му се кефя, бях изчел сума ти материали за прословутата скоростна кутия на моделите преди 2001г и все се надявах , че ще извадя късмет, но карам си аз вчера и в един момент трета предавка взе да излиза трудно при преминаване на 4та, няколко пъти така и реших докато си намеря къде да спра да пропускам 3та скорост, защото бях на голям булевард, вкарах 5та и до там, не можах да я извадя, ироничното е че имаше и светофар,както и да е, едва едва се изтеглих до първия паркинг на 5та скорост. От това, което изчетох до сега останах с впечатлението,че може би проблема е в избирача, понеже скоростната кутия до момента не е стържела или тропала, не е издавала никакви "плашещи" звуци. Единствено предавките влизаха една идея по-трудно и по-специално 2ра и 3та. Сега си стои на 5та, при отделяне на съединителя, колата си потегля, все още няма стържене или тропане, та ако някои има някакви впечатления, дали е избирач?
модела е Golf 4 1,6 SR бензин, 98г
Голф4 - Блокирали скорости
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”