Въпрос за ел. регулиране фаровете на Голф3...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за ел. регулиране фаровете на Голф3...

Мнениеот snooperchi » Пет 29 дек 2006 19:53

Та въпроса ми е следния:
При положение че нямам такова нещо като ел. регулиране.. мога ли да си поставя ? и скъпо ли ще ми излезе? :roll: просто е така да се допитам до вас тъй като се чудя .... да си монтирам ли нещо такова? Според мен едва ли ще е излишно :) :P
Пък и обмислям да си купя нови фарове... и с тях да си монтирам и ено такова устройство ...

P.S. Не му разбирам изобщо ( казвам си истината ) не се смейте :) :D и рекох да се допитам... все пак нема да умра ако питам я :) :lol:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 29 дек 2006 20:02

Имаше скоро такова питане, потърси с търсачката.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Съб 30 дек 2006 23:01

На обикновенните ти фарове се добавят ел.машинките (струват средно 150лв./бр.). После си сменяш копчето на фаровете със такова което има управление на ел.фарове(60-70лв втора ръка). И остана само да си прекараш кабелите от копчето до машинките :twisted:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 31 дек 2006 9:33

didodi написа:... И остана само да си прекараш кабелите от копчето до машинките :twisted:

И като стигнеш до този момент разбираш, че ти липсват буксите са самите машинки и почваш да псуваш. После след много търсене ги намираш в юнитрейд и разбираш, че струват колкото самите машинки и започваш да псуваш още повече. Накрая пускаш тема в КУПУВА и се надяваш някой да има такива букси и да ги продава ;)

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Нед 31 дек 2006 12:51

изобщо Е***А работа остава ти да търсиш не ударен фронтално с такива екстри, в морга и да ги спазариш к-т

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 31 дек 2006 13:00

vasstop написа:Накрая пускаш тема в КУПУВА и се надяваш някой да има такива букси и да ги продава ;)

НЕ! Накрая пускаш тема в ПРОДАВА и се надяваш някой да ти купи машинките и копчето за ел. фаровете mhihi

:офф

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 31 дек 2006 13:04

oSViRePql написа:
vasstop написа:Накрая пускаш тема в КУПУВА и се надяваш някой да има такива букси и да ги продава ;)

НЕ! Накрая пускаш тема в ПРОДАВА и се надяваш някой да ти купи машинките и копчето за ел. фаровете mhihi
:офф

Много :офф --> и накрая, този дето си е кътал буксите си намира машинките и ключа, след като толкова дълго време ги е търсил.
Следва продължение... :wink:

fisto
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за ел. регулиране фаровете на Голф3...

Мнениеот fisto » Пон 01 яну 2007 20:29

snooperchi написа:Та въпроса ми е следния:
При положение че нямам такова нещо като ел. регулиране.. мога ли да си поставя ? и скъпо ли ще ми излезе? :roll: просто е така да се допитам до вас тъй като се чудя .... да си монтирам ли нещо такова? Според мен едва ли ще е излишно :) :P
Пък и обмислям да си купя нови фарове... и с тях да си монтирам и ено такова устройство ...

P.S. Не му разбирам изобщо ( казвам си истината ) не се смейте :) :D и рекох да се допитам... все пак нема да умра ако питам я :) :lol:

Колега на мойта барака и карабина има само това като "екстра"-ел. реглаж на фарове и ел. люк.
Повярвай ми НЕ давай пари на вятъра, НЕ ти трябва ЕРФ.
Помисли реално, кплко ще го ползваш.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 02 яну 2007 10:09

Ще използвам темата да попитам: На коя цифричка е идеалнота настройка на ел. фаровете? Аз моите май съм ги оставил на 2? При вас как е?

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Вто 02 яну 2007 19:11

На 0 , ако са ти регулирани првилно фаровете , и ако е натоварена според товара 1/2/3-фуул багажник и много клекнала задница .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”