имам голф3 преди седмица смених термостат защтото се самнявах че не даржи сложих нож беер от аутоплюс но нештата не се промениха загряжа до 70-80 гр.и поже4е неще.Съответно климатроника неще да духа толко топло,моля даите савет .
mod edit: wili98
направи заглавието по-говорящо моля.!
mod edit: vaskoto1

помощ термостат
Като за начало на каква темп. ти отваря термостата
Виж си термо датчика на пластмасовия натройник трябва да е с жълт пръстен,за да отчита точно,свали и си виж евентуално ,но мисля ,че не е от там проблема-датчика на радиатора ако ти се включва перката да охлажда на тази темп. от 80 гр.
Това е ако има питай

Виж си термо датчика на пластмасовия натройник трябва да е с жълт пръстен,за да отчита точно,свали и си виж евентуално ,но мисля ,че не е от там проблема-датчика на радиатора ако ти се включва перката да охлажда на тази темп. от 80 гр.

Това е ако има питай

това е натройника,а жълтото е пръстена на датчика-махаш една скоба отстрани на датчика и го дърпаш с куплунга,за да извадиш по лесно и после го сменяш ако трябва,но задължително на студен двигател сменяш датчика-и той трябва да е със същата темп.като на двигателя,за да отчита после правилно
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1833303

http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1833303
Последна промяна от dxd на Пет 29 дек 2006 20:05, променено общо 1 път.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Преди да сменяш пак нещо първо виж на колко градуса започва да ти се затопля долния маркуч от помпата към радиатора. Трябва да е на около 90%, ако е по рано има 2 варианта или термостата ти не е читав нищо че е нов или не ти отчита правилно тем. на таблото, оттам на татък пак са няколко вариантите така че вземи и премери тем. в казанчето при напълно отворен термостат за да се определи по точно от какво е и да не влизаш в излишни разходи. Затова ти го описвам по подробно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”