Искам да си купя фарове за мъгла за Golf 3.
Та имам няколко принципни въпроса.
Най-важният какви са цените?
Чувал съм, че има разни декоративни, които светят, но ефектът от тях на пътя е нулев.
Втори много важен въпрос - мога ли да ги опазя от кражба?
Наскоро ми откраднаха светлоотразителите, какво да говорим за халогени. Сигурно бързо ще изчезнат. Мога ли да го предотвратя?
Какви са възможните фарове? (Модели, сила на светене...)
Фарове за мъгла за Golf 3
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Пробвал съм какво ли не халогени за Голф 3 / Венто, включително и тунингови на уж сериозни фирми - мога да ти кажа само едно - НИЩО друго не свети както оригиналните на HELLA... Можеш да караш само на тях, без фарове - вижда се идеално пътят. Аз имах такива, но ги смених с тунингови, ама са гола вода откъм светене. А оригиналните си ми седят и не ги продавам, но много хора от форума продават - търси си ОРИГИНАЛНИ, само че да са с алуминиевия рефлектор, че тия с бакелитения изгарят за нула време. НОВИ са около 130лв. парчето, втора ръка вървят по 50-80лв. комплекта! За опазването им вече е сериозен проблем...
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Nova - Голфът е 5-ца...
raz0r - просто в моята кола най-малкото са халогените, затова винаги е под наблюдение и я крия в гараж! А и не съм в СОФИЯ - основното май... Ако решат - трябва да я крадат цялата, затова е застрахована за сериозна сума... АКО държиш колата на улицата или я оставяш без надзор на съмнителни места - забрави за халогение! ЛИЧНО МНЕНИЕ!

raz0r - просто в моята кола най-малкото са халогените, затова винаги е под наблюдение и я крия в гараж! А и не съм в СОФИЯ - основното май... Ако решат - трябва да я крадат цялата, затова е застрахована за сериозна сума... АКО държиш колата на улицата или я оставяш без надзор на съмнителни места - забрави за халогение! ЛИЧНО МНЕНИЕ!
- raz0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи да си търся пластмаси (сега и такива нямам - свиха ми ги). А така ми се искаше да имам фарчета
Интересна случка:
До мен винаги паркира един съсед с голф. Крали му пласмасите и мигачите 3 пъти. Той купувал, купувал и последния път каза:
Ами сега си ги откраднах. Щом трябва и аз ще я играя тая игра.
И след това ги пукна, за да изглеждат счупени.
Аз не бих постъпил така, но не го и обвинявам.
Поздрави.

Интересна случка:
До мен винаги паркира един съсед с голф. Крали му пласмасите и мигачите 3 пъти. Той купувал, купувал и последния път каза:
Ами сега си ги откраднах. Щом трябва и аз ще я играя тая игра.
И след това ги пукна, за да изглеждат счупени.
Аз не бих постъпил така, но не го и обвинявам.
Поздрави.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фарове за мъгла за Golf 3
И на мен ми откраднаха пласмасовата декорация . Някъква исея къде мога да намеря Благодаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”