Golf 3 има ли лампичка на таблото за горивото?
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Re: Golf 3 има ли лампичка на таблото за горивото?
Ти нямаш но някой модели(кабриото 98 99 година)има.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Масово нямат.Преценил е конструкторът-като свърши,няма начин да не забележиш!Ако все пак искаш ориентация по таблото-ами сложил е червенки чертички.Просто и логично...и малко малоумно!То "жигата" има(ше) тая важна ЛамБа.Ама си има и "социален" ефект,два дена колата ми е в червеното,ама все още бръмчи,ако беше оная лампа светнала...да не смее човек да тръгне.....
Една друга моя кола също няма...докато не свалих таблото,нищо че няма надпис на полето-но опроводяване имаше,та забучих лампа и....тя светна като падна нивото на стрелката в зона empty!A преди си карах на юнашко доверие и на 2 мм. под Empty...сега "страх"....А стархът,както знаем от историята,винаги е "въртял" Света!
Виж сега, до къде го докарах от една "излишна" лампа...
Една друга моя кола също няма...докато не свалих таблото,нищо че няма надпис на полето-но опроводяване имаше,та забучих лампа и....тя светна като падна нивото на стрелката в зона empty!A преди си карах на юнашко доверие и на 2 мм. под Empty...сега "страх"....А стархът,както знаем от историята,винаги е "въртял" Света!
Виж сега, до къде го докарах от една "излишна" лампа...

- bohema72
- Автомобил:
- Двигател:
Противно на мненията от предишни теми,че няма такава лампа,аз имам!Преди 2 години отворих таблото,има клетка с нарисувана бензиноколонка,сложих лампичка и имам положителен резултат....свети /голф3 1.6 mi AEA/
-
- Автомобил:
- Двигател:
на моя г3 97 нямам означение на таблото с колонка,но се чудя ако на това място сложа лампичка дали би могла да светне.Тези дни ще го сваля и ще го погледна дали изобщо е възможно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”