Обърнах на газ и запали от раз, карах известно време-обърнах на бензин и не и не, веднага угасна
От това съда че е бензинова помпа.
Ако имате други идеи, казвайте
Колата е Голф 31.8 ABS

kabelista написа:Щото евентуално ти спира бензиновата помпа
petko5 написа:Колата угасна и след стартиране да запали на бензин не и не![]()
Обърнах на газ и запали от раз, карах известно време-обърнах на бензин и не и не, веднага угасна![]()
Ако имате други идеи, казвайте![]()
Колата е Голф 31.8 ABS
И моята беше така като я извадих работеше като я пъхнах и сложих в резервоара сработи веднъж и край...сменяй с нова 80лв. без кошницата с поплавъка е гледай да е с металното тяло както е оригиналната да не е китайска де.Просто колектора не прави добър контакт и се е изхабил за това сработва когато си иска.jijibs написа:petko5 написа:Колата угасна и след стартиране да запали на бензин не и не![]()
Обърнах на газ и запали от раз, карах известно време-обърнах на бензин и не и не, веднага угасна![]()
Ако имате други идеи, казвайте![]()
Колата е Голф 31.8 ABS
Колега, имах същия проблем като теб и ще си позволя да те посъветвам, защото при мен се получи следното: напрежение стигаше до буксата на помпата (трябва да се появи за 1-2 секунди след даване на контакт и да се чуе помпата), но тя не работеше. Демонтирах я напълно и подадох напрежение няколко пъти директно от акумулатора. В резултат на това помпата си сработи, работи и в момента и нямам проблем. Не е голяма сложнотия да се изкара от резервоара, дори и ако бутилката на газовото е върху нея. Аз смених и уплътнението на капака, защото се беше скапало от бензина на бензиностанция Petrol
къде ги тез новите по 80 лева ве мен? Дай да купимjagler написа:...сменяй с нова 80лв. без кошницата с поплавъка е гледай да е с металното тяло както е оригиналната да не е китайска де..
аз я взех с малко отстъпка мисля че реалната цена е 96лв. на ъгъла на патриарха и хр. ботев.okokore написа:къде ги тез новите по 80 лева ве мен? Дай да купимjagler написа:...сменяй с нова 80лв. без кошницата с поплавъка е гледай да е с металното тяло както е оригиналната да не е китайска де..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 97 госта