Колега днес оглеждах една голф 3-чица 2.0 115кс.
Искам да ви попитам сериозни ли са следните дефекти и от какво може да са както и колко горе долу ще струва евентуален бъдещ ремонт.
1. Когато я давам на контакт след като се махне цифрите на километрите излиза едно " in 01 ",до колкото знам това показва грешките на компютара. Това значи ли че има 1 грешка или се бъркам и въобще какво означава това?
2 Когато е на скорост и пуснеш газта когато е на повече обороти като започне двигателя да я спира има едно като леко виене такова но не е постоянно.
3. Стъклата не се дигат равномерно ами спират на места и трябва пак да натиснеш копчето но до колкото знам това си е вроден дефект на голф 3 или бъркам ?
4. Също така на климатроника средната част която духа към главата на пътниците и по средата и до стъклата духа доста слабо а когато на климатроника показва че духа по средата то духа на предното стъкло,иначе на краката и стъклото духа доста добре.От какво може да е това ?
Благодаря искрено на отзовалите се колеги!

Голф3 2.0 115 к.с. Какъв е този проблем колеги,даите мнение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какъв е този проблем колеги,даите мнение.
Колегата по-горе ти е дал съвет за проблем 1! Това не е проблем а се прави преглед на колата, за проблеми!
Проблем номер 2, това виене при пускане на газ-та при високи обороти, явно има проблем или със скорости или по двигателя, (това го казвам като вариант) дали е така не се знае, само предполагам, докато не се откара на сервиз при майстор нищо неможе да се гарантира!
А за Ел стъклата, мога да ти кажа, че няма да си 1-вия нито последния който ще им прави ремонт, там трябва да се види също от човек, който знае какво прави, а не когато отвори вратата да търси проблема!
А проблема с климатроника, явно има проблем вътре в тъблото, някоя от клапите не се отваря добре, и неможе да издухва въздуха към пътниците!
Така като гледам, по-скъпоструващ проблем ти е виенето което каза по-напред в поста си! Ако питаш мен, пропусни тази обява, или тази кола, търси друга! Ще имаш екстри, но най-важната екстра, двигателният отсег не всеки може да го диагностицита и не всеки може да го поправи!
Проблем номер 2, това виене при пускане на газ-та при високи обороти, явно има проблем или със скорости или по двигателя, (това го казвам като вариант) дали е така не се знае, само предполагам, докато не се откара на сервиз при майстор нищо неможе да се гарантира!
А за Ел стъклата, мога да ти кажа, че няма да си 1-вия нито последния който ще им прави ремонт, там трябва да се види също от човек, който знае какво прави, а не когато отвори вратата да търси проблема!
А проблема с климатроника, явно има проблем вътре в тъблото, някоя от клапите не се отваря добре, и неможе да издухва въздуха към пътниците!
Така като гледам, по-скъпоструващ проблем ти е виенето което каза по-напред в поста си! Ако питаш мен, пропусни тази обява, или тази кола, търси друга! Ще имаш екстри, но най-важната екстра, двигателният отсег не всеки може да го диагностицита и не всеки може да го поправи!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какъв е този проблем колеги,даите мнение.
По принцип аз я карах,скоростите не хъркат,влизат си добре,без да запъват зъбците.Момчето с колата каза че може да е лагер на диференциал (ако правилно си спомням).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”