Здравейте
Днес бях в магазин за авточасти за да попитам информативно колко струват карета и хубави амортисьори за Голф 3 97г. 101 коня.Казаха ми че каретата били два вида ГОЛЕМИ и МАЛКИ ... та кой са за мен ?
Иначе за амортисьори ми предложиха KYB с 25м. гаранция за 74лв. 1бр. и казаха че били най-добрите.
Частите са от магазин Косер.
Какви са каретата на Голф 3
- fissikela
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1.6
Re: Какви са каретата на Голф 3
Някой няма ли да каже нещо ?
-
azrod
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Премери си Фи-то на полуоската - фактически вътрешния размер на карето, мисля, че там беше разликата в размера.
- fissikela
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1.6
TiL написа:azrod написа:Премери си Фи-то на полуоската - фактически вътрешния размер на карето, мисля, че там беше разликата в размера.
При моето 1.4(АЕХ) излезна, че са от големите карета(взеха каре по каталог и дойде малко и после със шублера и в магазина) и да ти кажа разликата беше във външния диаметър на карето(за вътрешния не обърнах внимание)... Малкото го бях взел за 35лв а голямото 80 и на третия месец се пръснал маншона(този дето го дават с карето) и при смяна на маншон падаха съчми от каретоАмортисьори нямат ли bilstein?
Ами колега в Косер до колкото знам не предлагат Билщайн ами KYB и то с 25м щ. гаранция.Ако имаш нужда мога да ти съдействам да ги вземеш на моята цена.
А по повод каретата,какви са били та се е скъсал маншона на 3тия месец и са изпадали лагерите?На какво се дължи това ?
-
azrod
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Па разходи се, като гледам не е било особено евтино, че да не ти пука за него. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”