Крушки за табло Г3
Крушки за табло Г3
Нещо не свети много добре таблото ми и съм решил да ги сменя крушките ....намерих тема и видях как става демонтажа,но искам да попитам може ли да се сложи някаква цветна лампа(примерно червена) и другия ми въпрос е колко на брой са крушките.С какви параметри са крушките 1.1 вата или 2 вата
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
блендата предполагам че по-добре разсейва светлината или ако сложиш цветна крушка може би трябва да има прозрачна бленда защото най вероятно ще се получава едно светене като от прожектор междо другото и аз съм си го мислил но несъм пробвал ако ме изпревариш в пробата пиши какво е станало. Иначе крушките са две и май са 1.2 или 1.5 вата но не съм сигурен те в магазина знаят пък и на старите крушки пише но при мен не свети слабо даже врътката на реостата я държа на половина.успех в опитите 

аз съм с червено осветление на таблото крушките са две и са по 2 вата едната слагаш си червена бленда иначе с друго не става не се разсеива правилно светлината можеш и да сложиш блендаи на врътките на парното там е зелена и ти светят червено горе на планфона слагаш и там чевено фолио и си шес деистваи и не си мисли за цветни крушки 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
нещо такова предполагам,като мойто ли си направил???psiho написа:аз съм с червено осветление на таблото крушките са две и са по 2 вата едната слагаш си червена бленда иначе с друго не става не се разсеива правилно светлината можеш и да сложиш блендаи на врътките на парното там е зелена и ти светят червено горе на планфона слагаш и там чевено фолио и си шес деистваи и не си мисли за цветни крушки

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”