LED габарити за Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dushanov
Автомобил: Seat Toledo 2
Двигател: AGN

LED габарити за Голф 3

Мнениеот dushanov » Вто 21 авг 2012 15:25

Здравейте колеги! Въпроса ми е следния: ако някой използва лед светлини за габарити с цокъл T4W (какъвто е моя), нека сподели колко време изкарват! От 3г на сам използвам Philips Blue Vision. Не е син ефекта! Не обичам "гъзарийките". Просто тези светят максимално бяло. Обаче горят на годинка (заедно с H1 на същата ф-ма, навъртам средно 20-30к км на година). Не ми е за парите (8-9лв струва комплекта), но капаците на фаровете ги свалям трудно поради др. причини.

А ако някой знае от къде да си купя качествени лед на габаритите (да светят бяло), пък ако може и да е от Ст.Загора нека сподели!

п.с. Мисля, че темата е за тук и ще е полезна за други съфорумци. Колата ми е с 2-у секционни фарове (за читателите, ама това май няма значение като съм посочил цокъла).

Потребителски аватар
gozzu
Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
Двигател: BDE 2002 г

Re: LED габарити за Голф 3

Мнениеот gozzu » Вто 21 авг 2012 22:07

Аз си купих китайски, но не си спомням с колко диода бяха с 5 или 6, на опаковката пишеше, че светят бяло, но леко синеят и на тъмно светят доста силно, но през деня не се виждат чак толкова, вече близо две години няма проблем.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 22 авг 2012 10:10

Ако са качествени диодите и са свързани както трябва са на практика вечни. На фона китайската стока заляла пазара (коя качествена, коя не) единственото, което мога да те посъветвам е да вземеш някакви от близкия магазин за авто аксесоари и да стискаш палци.

Потребителски аватар
dushanov
Автомобил: Seat Toledo 2
Двигател: AGN

Мнениеот dushanov » Сря 22 авг 2012 10:35

Ми да Ради, аз търся нещо по-качествено. Парите са ала-бала. Ама излиза,че всичко е Китай. Пък като видя "Авторай" и... :не:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”