cheatereye написа:Изобщо не си взимай НОВО и тия 60 лв за едно реле, никога не давай! Виж в някой магазин за електроника, няма начин да няма

Незнам, какво е твоето реле, да не би да е с някакъв модул на платка... ама не ми изглежда така на снимката, моето е същото

В Бургас има един магазин автомобилните релета са по 3 лв макс...
http://www.panda-bg.com/products.php?la ... c&limit=25
По принцип си прав, лошото е че това реле може да те остави и насред пътя, защото в моя случай неще да отлепи, което е по малката беда, отколкото да неще да залепи

, защото неще ли за залепи няма палене на двигателя, и какво правиме ако си насред пътя примерно на магистралата и релето откаже да залепи..... оставам си там и почват ядовете, идва пътна помощ и ми одира кожата до София ми взима 300 лв. минимум

Приказката, че евтиното излиза скъпо накрая незнам дали си я чувал? но аз многократно съм се парил от тази приказка и избягвам да купувам непроверена стока, относно цената на релето ново знам че е безумна и няма да го купувам на тия пари, но да пишеш че едно ново оригинално реле струва от порядъка на 5/10 лв. е смешно, то ако струваше толкова фирмата VW отдавна да несъществува