Доста сериозно проблемче
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Доста сериозно проблемче
значи проблема е следния, решавам онзи ден да ида до Чирпан и по пътя ... газ до тенекията 150-160-170 където колкото може по едно време поглеждам темепературата на антифриза ... амен амен 100 градуса апък нормално си държи до преди лампичката (Г2) а сега я беше задминало така спирам и отварям капака да видя ко стаа там и гледам изпарителя целя в лед и вътре парното ми взе да духа студено изчаках малко 5-10 минутки паля тръгвам няма грижи на връщане същата работа. викам сигурно антифриза ми малко апък и без това изках да го сменям с нов и бам източих 2-3 литра и сложих нов антифриз и съм си спокоен викам сичко ся си е 6+ няма грижи и така 1-2 дена и снощи давам колата на мойта девойка и тя ми звъни след 15 минути и така и така същата работа докато ида да я взема сичко нормално пак и сега преди малко пак ми го направи някой да има идея какво да направя. казаха ми че съм бил имал "въздухна възглвница" в охладителната система , е добре де нали се самообезвъздушава или се бъркам ?
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
B_O_S_S_S написа:твърд ми беше само мъркуча който излиза от изпарителя те нали са 2 през единия влиза антифриза през другия излиза твърд е само този през който излизаbu4komobil написа:а маркучите ти твърди ли са,надували ти в разширит.съд
Като замрьзне изпарителя няма начин.Дано откриеш проблема бьрзо
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sashobas написа:B_O_S_S_S написа:дано ама незнам каде да барам аз ако знам ...
За проба свьржи входа и изхода на изпарителя с некой щуцер и го пробвай на бензин
пак няма да разбера какво му е защото не го прави винаги примерно сега мога да сляза и да запаля и да ида до пловдив и нищо да не стане апък мога да ида и ей тука на 5 км и да ми го направи ... разбираш ли просто не го прави винаги
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен реакциите бяха сьщите дано не това щото доста работи се разглобяват за една гумичка.Мойта я открих случайно при смяна на гарнитурките на испускателя.Проблема сьществуваше почти година натьпкваше се в термоампулата и от там се намаля циркулацията на антифриза и небеше достатьчно за изпарителя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”