Здравейте,
един колега се оплака, че по време на работа дисплея на климатроника започнал да му премигва целия. Иначе по думите му си работил нормално. Някой има ли представа какво може да значи това.
Благодаря предварително

Проблем с климатроник на голф4
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Проблем с климатроник на голф4
Да, това е сигнал, че има запаметена грешка/проблем в системата (климатроника).
Може да е недостиг на фреон или друг проблем. Трябва да се направи диагностика - от самия климатроник (има писано във форума как и кое какво значи, ползвай търсачката) или чрез VAG-COM.
Може да е недостиг на фреон или друг проблем. Трябва да се направи диагностика - от самия климатроник (има писано във форума как и кое какво значи, ползвай търсачката) или чрез VAG-COM.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте ! Аз имам подобен проблем с климатроника на мойта Ибиза с мотор 1.6 SR. Символът "АС" премигва с определена честота, когато пусна климатроника, но нито перки въртят нито нищо и ВАГ кома не може да прочете грешките от климатроника. Какво може да е ?
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Самият климатроник има диагностичен режим! Има описание из форума. Натискат се няколко копчета едновременно за да се влезе в режима, а там вече под цифров код излизат запаметените грешки.
Това важи за VW.
Климатроника на Ибиса ако не се лъжа беше малко по-странен... не знам там нещата как седят, но вероятно са сходни.
Това важи за VW.
Климатроника на Ибиса ако не се лъжа беше малко по-странен... не знам там нещата как седят, но вероятно са сходни.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”