Кабели към делкото - цена?
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Кабели към делкото - цена?
Колеги, споделете ориентировъчна цена на свестни кабели. Проблем ми прави този, който свързва делкото и бобината, но може да ги сменя всичките.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кабели към делкото - цена?
Аз взех Beru, за двигател AFT са около 135 лв, комплекта. Свестни са.
Отделни кабели по магазините се намират на Бош - около 35 лева парчето, купувал съм, но аз лично не съм възхитенот тях. Beru-то ми харесва повече.
Един приятел взе комплект на SCT Germany, за ABS мотор, около 80 лева. Също е доволен.
Отделни кабели по магазините се намират на Бош - около 35 лева парчето, купувал съм, но аз лично не съм възхитенот тях. Beru-то ми харесва повече.
Един приятел взе комплект на SCT Germany, за ABS мотор, около 80 лева. Също е доволен.
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Вземи си "Тесла" от Косер.За моята кола преди 3 години бяха 48 лева комплекта и не са ментета.Много съм доволен.Преди това бях с "Бош" и "Шампион",но и двете марки се изложиха.Вероятно са били ментета.И са неоправдано скъпи,дори и да са оригинални.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
dimitars написа:Вземи си
Ако не те хванат разбира се, може да си ВЗЕМЕШ, от Френските по-евтини са, ако става въпрос за Г3! 70 лева са в Ауто+ (дано не се счита за реклама)
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Ако не знаеш,магазинът на Косер е на бул."Източен",на 100 метра от кръстовището с бул. "6-ти септември" в дясно.Имат и хубави японски свещи "Дензо".16 лева комплектът-еднополюсни.Ако си на газ са идеални.
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Аз лично от Телса на Косер съм разочарован. Чисто нови и вечерта 2 от 5-те - дискотека под капака. Ама така си и карам вече 2-ра година. Другия път ще са Бош или Беру. Нямам наблюдения от последните 2 марки.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”