Проблем с комуникацията при голф 3 двигател 1Z
- madafacio
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с комуникацията при голф 3 двигател 1Z
Здравейте търсих тука някой подобен проблем но без успешно. Не мога да се свържа с упражлението на мотора компютъра ми казва "връзка не може да бъде осъществена проврете обд буксата да ли колата е на контакт и т.н.н." аз преди време съм му включвал устроиство за диагностика и ставаше но сега не иска трагнах да проследявам жиците по трасето обд буксата има 4 кабела червено/бял <+12> кафяв <маса> сиво/бял <"K" line> и жълт <"L" line> замервах плюс си има масса си има сиво/белия го намерих и на буксата на компютара минава през имобилайзера после през ел таблото и отива към компютъра обаче "L" line т.е. жълтия отива заедно със сивия до един мост tv14 който се намира под километража леко в ляво и там спира. а и да не забравя жълт кабел на буксата на компютара няма а на електрическия план за голф3 пише че от този мост tv14 "K" line и "L" line отиват в компютара незнам какво да направя че да трагне и най странното е че преди работеше
- Прикачени файлове
-
- Пояснение> T16 е обд буксата ТV 14 e вапросният мост под скоростомера и J тряба да е компютъра за управление на мотора
- stromlaufplan nr.63-2klein.tif (219.35 KиБ) Видяна 543 пъти
- pecata12310
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с комуникацията при голф 3 двигател 1Z
На първо време бих ви посъветвал да проверите чрез мултицет всички изводи на компютъра и куплунга към него съгласно AUTODATA 3.18.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”