Проблем със скоростите голф 3 AFT
- TempoTeam
- Автомобил: VW Jetta Mk2
- Двигател: AFT 1984
Проблем със скоростите голф 3 AFT
Здравейте колеги! От известно време ме мъчи следния проблем: втора предавка влиза в половината от случаите. веднъж да, веднъж не, според вас дали е от пластмасовите втулки по лостовата система или е нещо вътре в кутията?
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със скоростите голф 3 AFT
Аз имах един път дертове с превключвателя, който влиза в кутията.
Бях загубил 3-та и 5-та мисля, но проблемът се реши с нов превключвател на старо, от голф 2
.
Пробвай да превключиш всички скорости отпред, при кутията, без лоста. Ако има луфтове, сигурно ще ги видиш...
Бях загубил 3-та и 5-та мисля, но проблемът се реши с нов превключвател на старо, от голф 2
Пробвай да превключиш всички скорости отпред, при кутията, без лоста. Ако има луфтове, сигурно ще ги видиш...
- TempoTeam
Луфтове не видях, но ще сменя втулките и пак ще видим какво ще стане. само ме светни на кое се вика превключвател
да го прегледам и него..имам една цяла скоростна от 2ка дето се мандахерца из нас.
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Аз казвам превключвател на онова нещо, което ти сменя скоростите вътре в кутията и което всъщност ти местиш с лостовата система. Отвива се една голяма гайка с квадратен отвор ли беше, не помня и това нещо с лагерчето му се вади от кутията. При мене имаше проблем с лагерчето, съответно превклювателя не беше в съосие...както ти написах по-горе направо го замених целия.
По-добре иди при майстор да ти диагностицира проблема, защото да правиш и сменяш на сляпо си е разход и на пари и на време.
По-добре иди при майстор да ти диагностицира проблема, защото да правиш и сменяш на сляпо си е разход и на пари и на време.
- TempoTeam
това е частите ги имам, времето също да не говорим, че ми се прави нещо по колата...
мерси за вниманието колега
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”