Голф 3 1.8 Проблем съединител
-
Agilisaurus
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 1.8 Проблем съединител
Здравейте колеги, наскоро си купих Голф 3 1.8 90 коня. много съм доволен от колата. Преди карах Тойота Селика 92 година 105 коня, но мисля, че голфчето си залужава повече. Историята е следната, преди няколко дена педала на съединителя ми потъна внезапно на едно кръстовище в София. Добре, че беше нощтно време и нямаше много движение. Избутахме колата с едни приятели в една пряка и я оставихме там. На следващия ден се обадих да ми я репатрират до някой близък сервиз, понеже отпред няма теглич. Въпросния рапатрак ме закара в сервиз Дунев, до Цариградско шосе. Оказа се, че жилото на съединителя е скъсано, цената за ново жило беше 85 лева, ремонта 45 и още някакви си допълнителни 20 лева, за това че били липсвали някакви си втулки, планки....нещо подобно. Цялата сума ми излезна 150 + някакви си 15 лева, без мое съгласие са ми измили колата, защото им се видяла безкрайно мръсна...и така цената 165 лева
Докато си тръгвах съединителя беше добре, малко твърдичак... след което, внезапно започна да скърца ужасно силно при натискане и при пускане. Скърца като някой люлеещ се стол. Може ли за съвет, защото се притеснявам, даже в момента ме е страх да я карам. Благодаря предварително 
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 1.8 Проблем съединител
най-вероятно са ти сложили старо жило на безбожно висока цена,или менте
-
Agilisaurus
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 1.8 Проблем съединител
Много странно, карах няколко дена и сега няма и скръц от жилото, педала омекна, а скоростите влизат прекрасно
Но шума от новото жило беше направо страховит, дано изкара дълго време и да нямам никакви проблеми...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”