Здравейте, новак съм и има може бе просто въпрос, но търсих и не успях да намеря добро обяснение.
Значи изгоряха ми лампичките на таблото, тези двете които осветяват часовника и скоростомера на таблото, голфа е 2, година 85.
Много ще съм благодарен ако някой ми обясни или ми даде линк за това как мога да сменя тези лампи? какви болтове се развиват? къде се намират? много ли е сложно или не чак токова?:)
Благодаря предварително!

Изгорели лампи табло голф2
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Чети по долу и се учи 

Последна промяна от znainainai на Сря 17 яну 2007 22:31, променено общо 1 път.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Добре дошъл. Така значи сега ще те светна как става: сваляш кората под волана тя се държи на 5 видии, бъркаш отзад (зад таблото) и разкачаш жилото на километража, то се откача със стискане и едновременно със това дръпваш леко назад (към двигателя) , (има едно зъбче детого държи) ,сваляш всички копчета даже и декоративните под това на фаровете има видия, от другата страна под декоративните копчета (ако те са на долния ред) също има видия, хващаш плъзгачите за топло студено и горе долу и ги издърпваш вкл. и копчето за парното(за вентилатора) откопчаваш панела със иконките( за парното ) под него има 3 видии, сваляш си (CD ,MP3 ,MC) плеъра над него също има видия другите 2 се виждат с-у кил. и часовника отгоре. Сега вадиш тая цялата пластмаса под нея от двете страни на таблото по една видия развиваш вс. изброено накланяш таблото към теб крушките са отгоре.УСПЕХ!!!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”