Имам питане към вас ето линк със снимка http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=684244 това ограденото нещо ме интересува какво е не знам как се казва, но смучи въздух и като си сложа пръста оборотите се промнят малко. един маркуч от сервото е вързан за тва нещо а другият край отива в всмуквателните колектори
п.п колата е голф 3 1.8 1992г.
Въпрос за Голф 3
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Re: Въпрос за Голф 3
Линка иска име и парола!
От дясно на снимката след като я отвориш има линкове за споделяне,копираш и слагаш между img има го готово от горе.
Вече се вижда
От дясно на снимката след като я отвориш има линкове за споделяне,копираш и слагаш между img има го готово от горе.
Вече се вижда

Последна промяна от ivostefanov на Нед 09 сеп 2012 21:05, променено общо 1 път.
-
golf4oto
- Автомобил:
- Двигател:
http://golf4oto.snimka.bg/tuning/neon-l ... 4.28361824 мисля че е готово
-
golf4oto
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 не пали ?
А защо се променят оборорите като си сложа пръста ми го засмуква ? Има ли няква роля за оборотите на празен ход
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
май няма но като го запушиш и мотора почва да умира леко ..
-
golf4oto
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 не пали ?
Ми нещо такова, на моменти работи добре, ама в началото като си махна пръста оборотите се качват малко над 900, има и друго при загрял двигател 70градуса като я запаля оборотите седят на 1100 а трябва като загрее малко да падат на 900. От това ли е проблема ?
Оттам въздух не трябва да смуче.Ако не е херметизиран ще имаш проблеми с оборотите и спирачките.Освен с сервото е свързан и с едни тънки маркучета с клапата на купето и един съд за вакум в левия подкалник.Защо е намотан с тиксо.Пукнат ли е.
Къде си слагаш пръста от страни на малката пишка ли или на маркуча.Ако е на малката пишка ти липсва тапа там не би трябвало да е отворено.Ако е на маркуча значи дърпа въздух през сервото което не е добре.
-
golf4oto
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 не пали ?
Ами защо е намотан незнам, там има една фабрична дупка където си слагам пръста ! Малки маркучета няма скоро един ни прави центровка на делкото и тогава запуши дупката, но после бащами се ядоса и го махна
-
golf4oto
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 не пали ?
Няма ли да е по добре да взема ново ? Хем ще махна намотания изолирблант
-
golf4oto
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 не пали ?
Ами това при загрял мотор ще падат ли на 900 или на моменти при палене ще са високи, а някой път при студен мотор седят на 900 ? Дано е от това проблема
-
golf4oto
- Автомобил:
- Двигател:
значи днес го запуших,но си личи че е счупено явно там и друг маркуч е влизал. и от някаде пак смучи въздух но не разбрах от каде
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”