проблем с golf 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Lub4o20
Автомобил:
Двигател:

проблем с golf 3

Мнениеот Lub4o20 » Сря 10 яну 2007 14:18

КИРИЛИЦА!mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Сря 10 яну 2007 14:38

Добре дошъл!
Пиши на кирилица :!:
Определено не е нормално да ти е пълен картера с бензин, и то от задавяне.

Потребителски аватар
Lub4o20
Автомобил:
Двигател:

ЗДРАВЕЙТЕ проблем с голф 3.

Мнениеот Lub4o20 » Сря 10 яну 2007 19:26

Извинявайте,незнаех за кирилица.А колкото за колата , може ли да се разбере да ли тва нещо е прецакало мотора.Защото този ми каза че като се смени маслото няма проблем.А аз не виждам как и от каде може да се напълни този картер с бензин.Ако може някой да ми даде компетентно мнение по въпроса ще бъда много благодарен.Защото много ме претеснява това,колата е нова и ме кефи.Има си климатроник,ел.стъкла,ел.огледала,хидравлика,лети джанти.И си я купих даже ако можете да ми кажете някои добър майстор,ще ви бъда много признателен.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: ЗДРАВЕЙТЕ проблем с голф 3.

Мнениеот joker » Чет 11 яну 2007 13:05

Lub4o20 написа:Извинявайте,незнаех за кирилица.А колкото за колата , може ли да се разбере да ли тва нещо е прецакало мотора.Защото този ми каза че като се смени маслото няма проблем.А аз не виждам как и от каде може да се напълни този картер с бензин.Ако може някой да ми даде компетентно мнение по въпроса ще бъда много благодарен.Защото много ме претеснява това,колата е нова и ме кефи.Има си климатроник,ел.стъкла,ел.огледала,хидравлика,лети джанти.И си я купих даже ако можете да ми кажете някои добър майстор,ще ви бъда много признателен.

В картера трябва да има само масло и нищо други- не знам устройството на твоя двигател(каква е бензиновата помпа)аз има ABS 1.8 и при мен бензиновата помпа е в резервоара.
Не бързай да пълниш гушата на калпави майстори.
При колите които имат вакуумна бензинова помпа като се скъса платното попада бензин в картера!
А иначе помисли логически къде се допират бензиновия и масения кръг.Възможно и гарнитурата на всмукателния ти колектор да е изпищяла и бензина да попада в маслото!и ПАК КАЗВАМ РАЗСЪЖДАВАЙ ЛОГИЧЕСКИ-ДВЕТ ТЕЧНОСТИ МОГАТ ДА СЕ СМЕСВАТ САМО ПРЕЗ ПРОПУСК В СЪСЕДНИ ЗОНИ.
Не карай колата докато не отстраниш дефекта!!!!!!Скапваш я!!!!Язък за парите!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”