На скоро забелязах че под предните две седалки на голф 3-ка има вентилационни отвори!!! Понеже на моят голф е сменян вентилатора и
радиатора на парното имам странното претиснение,че нешто е обаркано при закачането,тъй като от тях не се усешта да излиза никаква въздушна струя дори и на 4-та степен и без значение каде е насочено да духа !!! Тарсих в форумите подобна информация,но нямах касмет да открия ще съм благодарен ако ми дадете малко инфо по този вапрос!!!

Вентилационни отвори под предните седалки!!!
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ами аз съм с Пассат, както се вижда от аватара, но при мен на 4-та степен си духаше от тези тръбички под седалката съвсем прилично. Погледни някъде под таблото, около централната конзола, дали не са измъкнати тръбите им.
А казвам 'духаше', защото ми се скапа ключа и 3-та и 4-та степен мога да ги пусна само с 'нацелване' на врътката
А казвам 'духаше', защото ми се скапа ключа и 3-та и 4-та степен мога да ги пусна само с 'нацелване' на врътката

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
На Пасата имам такива тръби и под двете предни седалки.
Провери дали клапите ( намират се в конзолата ) ти отварят каналите за тръбите, които отвеждат въздух към краката - ако на предни дясна и лява седалки духа в краката, а към краката на задните не, то тогава провери дали (както казват колегите) не са измъкнати тръбите или пък не са се задръстили с мизерии!
Провери дали клапите ( намират се в конзолата ) ти отварят каналите за тръбите, които отвеждат въздух към краката - ако на предни дясна и лява седалки духа в краката, а към краката на задните не, то тогава провери дали (както казват колегите) не са измъкнати тръбите или пък не са се задръстили с мизерии!

- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря,че се одзовахте толкова бързо в събота,ще извършвам и други дребни ремонти по колата и тогава ще се опитам да постигна някакви резултати,но и според мен най-вероятно е да са се измъкнали или задръстили тръбите както казвате !!! Ще пиша отново дали съм оправил проблема при първа възможност!!! 

- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”