Здравейте колеги, купих си голф 3 преди няколко месеца, искам да ви кажа, че съм безкрайно разочарован от колата. Чувствам я толкова нестабилна, направо ме е страх да излезна, даже извънградско да не говорим

За последния месец ме оставя на пътя 4 пъти. По-колата смених задни амортисьори, всичко това говорим в рамките на 2 месеца. Колата беше в перфектно състояние, с изключение на 1 изпуснал заден амортисьор, бях я вкарал в 2 сервиза да я прегледат. Тъй като се наложи да сменям задния амортисьор, реших да ги сменя и 2-та, след няколко дена се разбиха тампоните отзад- смених ги и тях. В последстие се прецака алармата на колата, откъдето се наложи да сменя акумулатора, тъй като стария си отиде. Махнах алармата, след няколко дена се разбиха предните амортисьори, как изпуснаха и какво направиха не мога да ви кажа, за смяна са и предните тампони, тампона на двигателя, тампони на носачи. Протече ми радиатора, сега трябва цялото табло да се сваля. Разбиха се лагерите, разбиха се каретата, копчето но фаровете не работи. Късам жило на съединител 2 пъти, задна скорост се прецака. Вратите увиснаха жестоко, но намерих метод как да се оправят, да се затварят за известен период от време. Предполагам сега трябва да се сменя и съединителя, скоро очаквам основен ремонт на двигателя, както и закупуване на нова рейка :Д :Д :Д Просто не мога да повярвам, как е възможно да се счупят всички тези неща за по-малко от 3 месеца, очаквах много по-големи впечатления. Колата се кара мн внимателно, без младежки изпълнения и ръчки на светофарите

Съжалявам, че избрах марката голф, трябваше да си взема Мерцедес. Даже в завоите се люшка като люлка, имам чувството, че ще се самоубия с 40 км в някой завой.