Здравейте.
Колата е Г3 комби 96г.,като дръпна 2ри път ключа за задна мъгла ми светва на него индикацията за задна мъгла,но отзаде нищо.Коя част от стопа е за мъгла.
Търсих,но не открих нищо.
Коя секция е за мъгла на заден стоп.Г3 комби.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Коя секция е за мъгла на заден стоп.Г3 комби.
За да не отварям друга тема а въпроса ми е свързан точно с тази тема... Голф 3 хечбех и в двата стопа ли има такава секция за мъгла. При мен само свети единия стоп мисля че светеше левия... Има ли и в другия стоп такава секция 

-
- Автомобил:
- Двигател:
До Колега: predat0r
Заводско се монтира в левия стоп.А при желание може да се монтира и в десния стоп.
А по повод секцията за мъгла,Колега отвори си стопа,махни платката и погледни коя крушка е изгоряла двойната жичка. Така най-лесно ще разбереш. Не съм запознат точно как е стопа на голф,но предполагам,че е по описания начин.
Заводско се монтира в левия стоп.А при желание може да се монтира и в десния стоп.
А по повод секцията за мъгла,Колега отвори си стопа,махни платката и погледни коя крушка е изгоряла двойната жичка. Така най-лесно ще разбереш. Не съм запознат точно как е стопа на голф,но предполагам,че е по описания начин.
В общи линии е така. Като отвориш стопа започваш да включваш мигачи, габарити, стопове и задна светлина. Забелязваш кои крушки къде светят. Все нещо ще остане свободно, най-вече в левия стоп. Налагаш платката на стопа и виждаш каква секция е там. Само, че на свободната секция трябва да има фасунга на платката, или изгоряла крушка. Крушката трябва да е с една светлина, с мощност 21W. Та така. Друг вариант е да чакаш някой колега, който знае точната секция на стопа да се включи в темата.dqvola_91 написа:А по повод секцията за мъгла,Колега отвори си стопа,махни платката и погледни коя крушка е изгоряла двойната жичка. Така най-лесно ще разбереш. Не съм запознат точно как е стопа на голф,но предполагам,че е по описания начин.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
dqvola_91 написа:До Колега: predat0r
А в другия стоп на това място какво има имали място за крушка

-
- Автомобил:
- Двигател:
При мен има крушка,но няма кабел и пластинка която влиза в буксата. Не си спомням само дали не се сменяваше крушката с двойна жичка или самата крушка си беше с двойна. Мисля,че само се прокарваше един кабел от левия фар за мъгла до буксата на десния и там с подходящата пластинка се мушка в буксата и всичко светва.Ако огледаш буксата трябва да имаш една празна букса,където трябва да влезе точно този кабел,който ще прокараш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
При vw mk3 комби, след 96 фабрично би трябвало да светят и двата стопа при включване на задни светлини за мъгла.
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател:
най-долната секция,като включиш копчето трябва да усили светлината
- tot_1425
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: ABD 1994
Крушка има само в левия стоп.В десния на платката няма фасунка.Поне при мен е така-Голф-3 1.4 АБД 94 г.Според мен е направено така за да може в мъгла да заостри вниманието и при евентуално натискане на спирачка.
- vin_d
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам изгоряла крушка одзаде,но вчера забелязах,че най-долната е с 2ве светлини /отляво и отдясно/проверих я и работеха,обаче закачена не можах да ги накарам да свети.Отзаде при буксите на задните светлини има една с 2ва кабела а самата тя е за повече,инак крачетата към стопа са 3ри.Към това свободно краче пускам кабел от друга единична букса която кабелите и идват и отиват в снопа и светва от ключа и гасне.Довечера ше го разработя със сигурност дали е така и ше пиша.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
При Голф 3 Комби, стопа за магла се намира ГОРЕ! Доло се намира стопа и гъбарита!
- vin_d
- Автомобил:
- Двигател:
мойте са наобратно.
По-темата.Не става това с пускането на кабел от буксата.Не светят и толкоз.Чакам някой компетентен.
По-темата.Не става това с пускането на кабел от буксата.Не светят и толкоз.Чакам някой компетентен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ти как го правиш? От левия стоп където е мъглата взимаш ток и го прокарваш до дясната букса. Там трябва да има свободно място без пин. След като си намерих нужния пин,го бодваш на празното място и толкоз е,при теб кое е различно?
Научи нас не компетентните?
Научи нас не компетентните?
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Предните фарове за мъгла светят ли? Ако не светят, провери имаш ли здрав предпазител №10 и реле за фаровете за мъгла на позиция 10.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”