Здравейте колеги,
Аз съм нов член на форума, също така и нов собственик на Голф 4 1.9 TDI 90к.с. До този момент (2 месец) съм доволен от избора си. Надявам се да остана доволен и от вашата помощ. Да премина без повече да ви занимавам към проблема.
Днес успях да чуя странен звук идващ точно от областа над педала на съединителя ми. Сигурен съм, че проблема е концентриран точно в тази област, защото се проявява, когато натисна педала и когато го отпускам. Звука наподобява неправилно разгъване или сгъване на пружина (ако това е подходящ аналог). Проявява се на едно и също положение при натиск и отпускане. Много бих се радвал ако някой от вас ми сподели своето мнение относно това какво може да довело до този звук? Има ли повод да се притеснявам? Благодаря предварително на отзовалите се. Ще очаквам вашата помощ.
Поздрави,
Борис
Голф 4 Странен звук от областта на педала на съединителя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странен звук от областа на педала на съединителя.
Ако не можете точно да си представите звука бих го описал като три-четри последователни прещраквания.
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 4 Странен звук от областта на педала на съединителя.
Най-вероятно е от жилото на съединителя. Аз скоро го сменях и при мен се появи подобно щракане. Май ще върна старото пък колкото изкара, или ще купувам оригинално 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”