колата е голф 4, бензин, 1.6, 101 к.с. 2000 година
Голф 4 - проблем с компютъра ?
Голф 4 - проблем с компютъра ?
Здравейте, изчетох почти всички теми за нулиране на сервизния интервал, но от описния начин ( задържане на копчето за пробега, даване на контакт и бля бля... ) няма никакъв ефект освен че си нулирам пробега... значи проблема ми е следният като дам на контакт, докато чакам чек-а ми изписва на дисплея между обортомера и километража "engierie il service" или нещо от сорта, след което изчезва.. та въпроса ми е как да го зануля това нещо с ресет на компютъра от копчето на лостчето за чистачките нищо не става
...
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 - проблем с компютъра ?
Ох, изкарах си акъла. Наистина помислих, че имаш проблем с компютъра на колата, а то било за нулиране на сервизните интервали на таблото.
Щом не става по описаните начини, намери някой приятел с VAG COM. Работа за секунди. А и езика на таблото ще ти смени на някой по-популярен.
Щом не става по описаните начини, намери някой приятел с VAG COM. Работа за секунди. А и езика на таблото ще ти смени на някой по-популярен.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Това трябва да помогне http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=bg
Мерси колеги, значи трябва да е закача на компютър...Аз си мислех, че ще мина без този разход :П 
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Еми като не можеш ще трябва да има такъв разход. По-принцип е много елементарно, аз само така си го махам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”