Здравейте колеги,
Имам следните два казуса,като и двата се проявяват много рядко и са доста странни:
1:Има няма няколко пъти в месеца както си карам и колата изведнъж губи мощност и изгасва във движение,пускам я от скорост въртя и пали пак,така докато не я прибера до нас гасне няколко пъти.На следващият ден няма никакъв проблем.
Проявява се доста рядко и нз от къде е причината.
2:Случи се само един път(пали нормално винаги)та ставам сутринта паля отивам на работа без никакви драми,обаче един ден излизам аз от офиса,въртя ключа и няма никой.Токовете са си наред,като завъртя ключа само клапата на газта се чува как се отваря,стартера не иска дори да превърти,никакви признаци,че е имам стартер.Бутнах я един път запали покарах я 30 метра после я изгасих,пробвах пак да запаля и пак без успех.Бутнах я втори път закарах я до нас(около 15км)изгасих я и пробвах да я запаля-и стана запали.Вече месец след този инцидент няма проблем.
Моля някой ако разбира или знае какво и от къде може да са тези проблеми да пише,ако я оправя имате почерпка на следващото форумно събиране.
П.С. Вентото е 1,6ми 75к.с. 93г. на 220000км.
Поздрави,
Проблем с паленето на Венто
- Insaneripper
- Автомобил:
- Двигател:
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Проблем с паленето на Венто
Клеморед или датчик на хол 

- Insaneripper