Миризма вътре в купето
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Миризма вътре в купето
Колеги скоро смених бензинова помпа на голфа малко оляхме на мокета в багажника бензин... Багажника малко мирише на бензин.. Карам на гас.. И като си карам на гас усещам миризма на бензин вътре в колата.. Като пусна пък парното нищо не се усеща... Огледах нямам спукани маркучи до двигателя не мирише нищо... Отзад до аспуха също не мирише... Незнам вече дали аз си вношавам с тази миризма
дайте някакви съвети

- plamen et
- Автомобил: Audi quattro
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
Re: Миризма вътре в купето
Провери да ли си поставил добре уплатнението на фланеца на помпата.При мен след смяна на горивна помпа се усещаше миризма на бензин, проверих и установих, че уплатнението не беше поставено правилно, поставихго и вече не се усеща никаква миризма
.

- predat0r
За гуменото оплатнение ли става въпрос... И капачката която държи самата помпа... И защо трябва да мирише на бензин като карам на гас
- predat0r
И забравих да спомена че като се кача в колата не се усеща като карам чат пат идва миризмата но не вигани... Чудя се да не ми дърпа и от бензина.. Опред имам едно реле с 4 пина.. Като махна единия пин помпата се чува като дам на контакт но неможе да запали на бензин някой можели да ми обясни за какво точно е това реле
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
За релето мнение не мога да дам, но си провери маркучите за бензина до предния десен ботуш на колата. 2г по ред ми миришеше от време на време. Може при всяко палене, може 1 път в месеца. 2 годни под ред! И накрая се оказаха маркучите за бензина до ботуша!
- predat0r
dushanov написа:За релето мнение не мога да дам, но си провери маркучите за бензина до предния десен ботуш на колата. 2г по ред ми миришеше от време на време. Може при всяко палене, може 1 път в месеца. 2 годни под ред! И накрая се оказаха маркучите за бензина до ботуша!
Къде се намира тоя ботуш и какво представлява

- plamen et
- Автомобил: Audi quattro
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
Точно за това уплатнение става въпрос.Дорикогато караш на газ при преминаване през завои бензина се разплисква и точно тогава се усеща миризмата не е постоянна.Поне при мен беше така.
- predat0r
Днеска бях при газаджия да ми сложи реле когато карам газ бензиновата помпа да ми изключва.. Той каза че мирише на изгорели газове по принцип към средата ми спукано гърнето казва че от там мирише... 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”