Скърцат ми стъклата:(
- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Скърцат ми стъклата:(
От ден два забелязвам, че като отворя прозореца на шофьорската врата се чува отвратително скърцане. Не съм пробвал на другата, но предполагам че и там ще е така (Голфа е с 3 врати). Колеги има ли лек за това нещо, че много дразни. Предполагам, че е резултат от"хубавите" ни пътища.
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
как да спрат
Здрасти колега, твоя проблем са решава като се смажат механизмите на прозорците, жила, ролки, и т.н. Успех 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Аз предполагам, че по-скоро му стържат гумените уплътнения по стъклото като го сваля колегата.
Ако е така, частично нещета се оправят с талк. Хубаво обмазваш уплътнението и малка част от стъклото, после сваляш, за да проникне талка и във вътрешната част на уплътнението и така няколко пъти.
Преди на Трабантчето ми го правеше този номер. Оправи се, но остават леки бледи петънца по самата гума. Наистина са леки, обаче и изглежда все едно е леко запрашено, нищо повече. Ако те дразнят, измиваш ги.
А предполагам, че вече има и препарати за възтановяване на втвърдени гумени уплътнения, но не знам дали няма да ти омазняват стъклото. Трябва да провериш.
Ако е така, частично нещета се оправят с талк. Хубаво обмазваш уплътнението и малка част от стъклото, после сваляш, за да проникне талка и във вътрешната част на уплътнението и така няколко пъти.
Преди на Трабантчето ми го правеше този номер. Оправи се, но остават леки бледи петънца по самата гума. Наистина са леки, обаче и изглежда все едно е леко запрашено, нищо повече. Ако те дразнят, измиваш ги.
А предполагам, че вече има и препарати за възтановяване на втвърдени гумени уплътнения, но не знам дали няма да ти омазняват стъклото. Трябва да провериш.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Leppard написа:Благодаря на колегите които се отзоваха, но явно аз не съм се изразил правилно. Проблема не е докато отварям или затварям стъклото. Докато е
отворено скърца проклетото, инак няма проблеми с спускане и вдигане. Оставям го да речем наполовина отворено и стой та гледай какви звуци издава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”